Login ?
Login pointer

Vanliga frågor

Måste jag skicka min önskelista till någon?
  Nej, du kan precis lika gärna använda minÖnskelista.nu bara för att själv ha koll på dina önskningar. Du väljer själv om du vill skicka listan till familj och vänner, eller spara den för dig själv!

Hur ändrar jag i min önskelista efter att jag sparat/skickat den?
  När du har loggat in till "Mina sidor" går du till fliken "Önskelistor". Där klickar du på din önskelista, och kan då göra vilka ändringar som helst - byta namn, utseende eller lösenord på listan, samt lägga till, ändra och ta bort önskningar.

Kan jag ge en längre beskrivning till en önskning?
  Ja, det kan du! Det är bara att trycka på "Lägg till bild, beskrivning eller länk till mer information" och sedan skriva in en beskrivning och klicka på "Spara".

Hur lägger jag till bilder på min önskelista?
  Det gör du enkelt direkt när du lägger till en önskning, eller efteråt. Du går in på "Lägg till bild, beskrivning eller länk till mer information" och lägger till en bild från din dator eller internet. Ska det göras på en redan inlagd önskning måste du först trycka på "Ändra". Det går även att byta bild när du ändrar en önskning, genom att klicka på den aktuella bilden. Glöm inte att spara!

Kan jag länka till en webbsida om min önskning?
  Ja, absolut! Under "Lägg till bild, beskrivning eller länk till mer information" kan du enkelt lägga till en länk som kommer att finnas på din önskelista, som mottagaren av din önskelista kan klicka på för att följa!

Hur gör jag folk uppmärksamma på att önskningarna inte har någon inbördes ordning eller vice versa?
  Detta kan du göra genom att i beskrivningen (eller namnet om du vill det) påpeka att det inte finns någon inbördes ordning. Om du har en ordning som du vill förstärka kan du ju alltid lägga till ett nummer före namnet på önskningen, eller i beskrivningen.

Kan jag ändra på min önskelistas utseende?
  Ja, du kan ändra utseende genom att trycka på utseende-knappen bredvid önskelistans namn när du ändrar den. Där kan du välja bland ett antal olika utseenden på din önskelista.

Hur ser min önskelista ut om man skriver ut den? Ser den konstig ut då?
  Nej, det gör den inte! Både du och de du skickar listan till har möjlighet att enkelt skriva ut listan på ett snyggt sätt när du visar listan, genom att klicka på knappen "Skriv ut" längst ner.

Hur skickar jag min önskelista till dem jag vill ska ha den?
  Om det är första gången du lägger in en önskelista följer du bara de tre enkla stegen på startsidan. Om du istället vill skicka en lista du har skapat tidigare, loggar du in till "Mina sidor" och klickar sedan på "Skicka lista" i menyn. Där kan du enkelt välja vilken lista du vill skicka!

Kan jag ha flera önskelistor och bestämma vem som ska se vilken?
  Ja! Du kan skapa flera olika önskelistor och genom att sätta egna lösenord på dem är det enkelt att bestämma vem som ska kunna se din lista och vilka som inte ska kunna det.

Kan jag titta på andras önskelistor på minÖnskelista.nu?
  Ja, det kan du. På minÖnskelista.nu kan du via vår sökmotor söka efter andra användare och deras listor. Var däremot beredd på att vissa av dem kan vara lösenordskyddade och att du då inte kommer att kunna se dem.

Hur går jag enklast vidare från en önskelista till ett köp?
  Har önskningen du vill köpa en länk till ett försäljningsställe är det enkelt att trycka på denna och på så sätt snabbt komma vidare till ett köp.

Kostar det något?
  Nej, minÖnskelista.nu är och kommer alltid att förbli gratis!
© L-IT 2024 - Om tjänsten - Vanliga frågor - Användarvillkor - Annonsera - Kontakta - Tävling